Ikeaba mentem, ott is gyulolkodtem

| kommentelek

Szoval osszel IKEA-ban voltam (akkor mar kb. harmadszor a heten, mert meg mindig kellett vmi a lakasba), es persze a kurva ikea sincs ugy tervezve h mindig minden legyen, nem, vissza kell menni masnap, mert csak akkor van raktaron, es ha bazmeg mire odaerek es elfogy akkor igazabol beszoptam a fåszt es ok ezen nem tudnak segiteni. (Konyhat venni kulon orom volt, kb aznap vontak ki a szekrenyajtokat a forgalombol es csereltek szarabbra minden ertesites nelkul). Es akkor mar kitoltam ket kocsinyi agyat es vallfat es tarolobaszokat es szappantartot es meg mittomen, es vegigszoptam a sorbaallast a kurva hazhozszallitasnal ahol az ugyfelkozpontusagrol meg a zeletben nem hallottak, de meg visszamentem, mert elfelejtettem a szemeteskukat, es akkor a biztonsagi or azzal fogadott a penztartol vao tavozaskor (miutan mar vegignezte h 10 percig pakolok a szalagra es szenvedek a szallitokkal), h megnezheti-e a hatizsakom.

Termeszetesen & felig fele forditottam, szep ugye? Kek-szurke, a netrol rendeltem, tokre megy a fejhallgatomhoz.

De hogy o bele akar nezni.

Es akkor kurvara osszevesztem vele h mit szopakodik amikor ketszer mar itt jartam es kulonben is van-e gyanu? Hat nincs de neki joga van! Lattak-e a kameraba*, hogy elloptam-e? Ugye nem? Van-e gyanusitas, miert nem hiv rendort?

De neki hogy bele kell… Mondom epp most nyertek meg egy pert egy aruhaz ellen, ahol szinten taskat akartak atkutatni. De neki… Van gyanu? Nincs gyanu? Akkor koszonom, a crumpler.eu-n vettem.

Utana meg 20 percig csomagolgattam a latomezojeben, meg a hatizsakbol is kiturtam valamit, csak h becsomagolhassam gyanusan, de mar nem mert odajonni.

Valszeg nem volt gyanu.

*A kamerajukrol csak annyit, hogy hetszamjegyu osszegert vettem dobozos termeket az ikeaban, otkilometeres blokk volt a vegen, amit utana mindenki baszott osszenezni a termekekkel, mondvan h o ezzel nem hajlando foglalkozni (akkor mi az apad faszaval vagy hajlando? minek vagy itt bazmeg?), es nyilvan bazmeg lehagytak a 4 PAX vazat, amiert vissza kellett menni, es utana masfel oraig(!) varni az ugyfelszolgon, amig visszaneztek(!) a kamerarol(!), hogy nem toltam-e ki veletlenul az aruhazbol.

Pont azt a negy pax vazat. Amikor ok szedtek ossze az egeszet, es hordtak orakig a harmadikra. Inkabb a kibaszott rakodojukat kamerazzak be.

(Aztan persze kamerazasuk miatt maradt el a gardrobszerelos fiuparty, hogy aztan egesz hetvegen epitsem a 4.5m szekrenysort ket toloajtoval)

O es ja eszembe jutott, az volt a baja, hogy gyanus a merete a hatizsaknak es hogy nekik ezt hivatalbol… hat az anyad picsajanak gyanus a merete nem a hatizsaknak

kommentok