vajon a kibaszott transzformerek 4ben van-e annyi dinoszaurusz transzformer mint godzillaban a godzilla?

| kommentelek

Ugye az megvan, h az Atalakulok 4-et a dinszaurusz robotokkal adtak el, aztan bazmeg jo ha 10 perc dinoszaurusz robot volt benne?

165 percben?

Szarabb arány mint a Godzilla?

Hat mi a faszom tortenik a mozikban? A vegen eladnak nekem egy Vin Diesel filmet amiben lesz 10 perc Vin Diesel? Mer akkor megyek es beszántom az egesz kibaszott moziindusztrit. A Vin Dieselbol SOHA NEM ELEG>

dizel

Raadasul a film kozepen el is aludtam egy husz percre, de szerencsere semmirol nem maradtam le, ugyanazon a helyszinen szerencsetlenkedett az osszes retardalt szereplo, csak magukra kentek valami alien nyalkat, mert nincs urhajo alien nyalka kenes nelkul. Vagy alien csapot tekertek magukra, mittomen, leszarom. Igazabol az egesz urhajos jelenetnek kibaszottul nem volt szerepe, de nem ez volt az egyetlen.

Mert

  • Szanalmasnal szanalmasabb ovodasok altal irt parbeszed minek van? I DONT NEED WARRANT, MY FACE IS MY WARRANT OMGOMGOM LOLOLOLO

looool

aztan a kis ribanc minek van a filmben ennel irritalobb szereplo nincs a szeles vilagon

de mondok jobbat

  • kover kalozformaju robot minek van?
  • vasszivart szivo kover kalozformaju robot minek van?
  • vasszivart szivo SZAKALLAS kover kalozformaju robot MIA FASZNAK VAN? MINEK ALCAZZA MAGAT? MIELOL BUJKAL? NeBSSZ FEL
  • ugyanigy japan formaju MOZGO ARCU MIMIKAS raadasul KIMONOS VAGY MI A AFSZOM DE LEBERNYEGE LEBEG UTANA robot mi az edes kis afszomnak van?

mit akarnak ezzel elerni? mi a celjuk? a robotoknak? akik nagy resze naci es h jobbak az embereknel es kiirtani mindet? aztan emberformaju robotkent paradeznak fel-ala?

raadasul ember meretu emberujjakra meretezett lezerfegyverkardot gyartanak h a markimark azzal tudja oket viszontmeszarolni? hat hulyek ezek? arrol nem is beszelve h a markimark elsore eltalalja oket a sugarfegyverevel, ezek meg kilonek huszonikszmilljom raketat ES MIND MELLE MEGY

meg a optimusz fovezer aki egy nagy roncshalmaz a film elso feleben es rozsda eszi kivul belul hogy a gecibe alakul hirtelen ujrafenyezett megjavitott kamionna csak mert lemasolt egy uj kamiont? O JA ERTEM LEMASOLTA AZ UJ KAMIONT

akkor a faszert nem masolta le valamelyik masik kamiont v terepjarot mikozben a garazsban szerencsetlenkedtek hosszu negyedorakon at a javitassal???!?!??!?!!!!!!!!!!!!!

es ha mar megjavitsa magat, akkor a sarga robotnak mia faszomnak nem javitjak mar meg abeszelokejet kibaszott irritalo h meg mindig csak radiomusorokbol makogja ossze mondanodojat. bazmeg fejlett civilizacio, gepek, kisfaszom es akkor ezt nem birjak megszerelni?

o ja

EGYALTALAN dinoszaurusz robot MINEK VAN? mi elol bujkaltak jura es egyeb korobkban? beepultek a dinoszauruszok koze v mi az isten?

meg hat. idodilatacio minek van? AZAZ MINEK NINCS? a fogonosz fenysebesseggel elhagyja bolygonkat, utazik orakat, aztan fenysebesseggel visszajon, es bazmeg eltelt tiz perc? einstein sirjaban porogve alakul transzformerre.

es hogy nem szamitottak arra korunk es filmunk legnagyobb robotikus elmei, h a fogonosz robot alapjan epitenek egy uj robotot es az, hoppa, CSAK NEM FOGONOSZ ROBOT LESZ A VEGEN BELOLE? o de meglepodtem.

ez mar annyira retartadlt h gyuloni se birom

kommentok