olga kurjankot gyulolom es a spoilererzekenyseget

| kommentelek

aki erzekeny, az ne menjen a napra (spoilerre). vaßever.

szoval van a dzsekk, 49-es szamu dzsekk, reggel szepen kihajozik a feher gombhelikopterrel, kicsit lodozik, ha ugy tartja kedve, javitgatja a robotokat, hasznalt konyveket kukazik az atomsivatagban, ilyesmi, aztan hazamegy.

otthon pedig varja a helyes lany aki szereti, egesz nap susmorog a fulebe (bar ilyen lelohaszto, minden rendben, meg vigyazz, meg nem latszol a radaron hulyesegeket), de este pl foz neki etelt, nagyon szuperul megy nekik minden.

es akkor erre jon a girhes kis olga, akit muszaj megmenteni (MINEK) es termeszetesen amikor dzsekk (49es) epp elete legnagyobb valsagaban van, akkor persze a ribanc kozli, h o a felesege.

es h elvarasai vannak. meg hogy szereti. OPPERSZE. MIND EZT MONDJAK.

es persze h az epp veletlenul nala levo gyuruvel bizonyitja be a jakknak h marpedig o az asszonykaja. a jakk persze sose nem latta, neha ugyan almodott vmi 10 masodperceset, de en is almodtam mar olyat h belepirultam oszt amikor felkeltem akkor csak a kis programozo a. voltam, szal mindenki azt almodik amit akar de attol az meg nem lesz igazi

raadasul a dzsekk egy klon. 49ik a tobbszazezerbol. raadasul egy 60 evvel kesobbi verzio (mer az olgat tmsztesen meg hibernaltak is)

halo. haloooooooo. olga figyuzzama, ez nem az un. ferjed, lesszzives bekenhagyni.

de nem, a kis ribanc meg jol meg is oleli a kamerak elol amin a helyes kis vikoria nezi oket (mert allasat kockaztatva kuld nekik gombhelikoptert) igazabol a dzsekket is gyulolom emiatt, de hat a ferfiak tartsanak ossze, erzelmileg sebezheto allapotban volt, nem tudta micsinal.

dzsekk, asszem megse kedvellek teged se.

de az olgat, na azt dobnam ki a fogonosz roboturhajojabol a sztratoszferaba bele. mert az meg oke, h itt olelgeti kamerak elott (nem oke), de utana elkezd nyomulni gusztustalanul.

es persze h ezzel a szegeny vikit teljesen kikesziti, aki aztan raadasul jol meg is hal.

ami meg fontos, h kozben meg talalkoznak (az olga meg J49) dzsekk52-vel a pusztaban. kcisit osszeverik egymast, intermezzo, viszlat.

na szoval meghal a viki49, dzsekk49 meg elviszi az olgat titkos buvohelyere, ahol ez utobbi meg nyomja neki a romantikus hazugsagait, majd jol megdugatja magat es meg gyereket is csinaltat elso adando alkalommal. szamito ribanc.

viszont legalabb a vilagegyensuly megvolt. meghalt szegeny viki, helyere befurakodott az olga. 52es dzsekk nyugodtan elte vilagat 52es viktoriaval.

de nem, ez nem volt eleg az olganak, muszaj volt feltennie a koronat gyuloletem achilleszi homlokara.

eloszor is sikerul a dzsekket belehajszolnia onfelaldozo robbantos vilagmegmentos tevekenysegbe, aki persze az elozo ejszaka miatt meg nem tud tisztan gondolkodni, es azonnal jelentkezik az ongyilkos kuldetesre, de ez sem eleg neki, meg az olgat is a foldon hagyja, veszelyeztetve ezzel a terv sikeret. jaj mesebeli dzsekkherceg annyira romantikus vagy.

ugyhogy dzsekk szepen megpurcan, minusz j49, minusz viki 49, minden rendben, meg mindig. egyensuly helyreallt.

de O JAJ, olga hat mit tettel? a kis ribancnak sikerul J52-t is tonkretennie (hogyan? miert? epp haldoklott a hasbalovestol amit j52tol kapott? miert nem ut mar el egy robotrepulo, kedves olga?)

szoval a film vegen felbukkan az 52-es dzsekk h nemletezo, fiktiv, az olga altal meselt hamis eletet leelje az olgaval. bazmeg dzsekk 52, a viki 52vel mi lesz? otthagytad az egig ero medences hazban egyedul? masodszor teszed tonkre a vikoriat?

hat szeret teged te hulye. meg te is, barmennyire is neztel reggelente okolre tamasztott ejjel a vakvilagba.

hulye fasz. raadasul pont ezzel a ribanccal, aki mar a masodik viktorianak teszi tonkre az eletet? egy ilyennel?

gyulollek mindkettotoket.

kommentok