Mostanaban az ettermeket is gyulolom

| kommentelek

Ma meg enni sem volt kedvem nagyon, nemhogy gyulolni, ugyhogy csak egy
rovid de regota fennallo problemaba pillantanank bele. Pontosabban
kettobe, etlapok es a stroganoff belszin.

Az etlapokban es az etteremekben azt gyulolom, amikor van egy fasza
etlap rajta 3-4 fasza kajaval, aztan az etterem szezonalisan juniusban
vagy epp februarban (mindketto nagyon szezon!) kirak egy uj etlapot,
amiben benne marad az osszes szar kajajuk, csirkemell cukkinifelfujttal,
padlizsanos himihumi, vagy zsirjaban fott zsiros zsir olvasztott zsirral
ontozve. Es igen, az osszes kajat amit fogyasztott az ember, azt
kiveszik, es raknak be valami szarabbat, pl a gombas wrap nagyon finom
lehet tesztaba tekert rengeteg nyulosnyalkas fott jellegu gombakarikak
mmmmmmmmmmm fincsi! Biztos raneztek a statiszkiajukra es lattak, h hmhm
kacsamell, cseresznyemartasban, randm korettel, ez nagyon porias, ez
nagyon szar, tul sokan rendelik, a szakacs nem birja fozni, GONDOLJUNK A
KACSAKRA ALLATKINZAS es rakjunk be helyette valami fucet. rukkolasalatat
mondjuk, az manapsag ___________ilyen_________ meno
nem etel amiben nicns rukkola teszunk a sajttortara is meg a pizzara is
ket kupacot!

Persze storganoff belszint nem tudnatok akibaszott etlapra rakni, nem.
Habar jobb is, mert egddig kb 20 helyen probaltam, de mindenhol szar.
lassan eletcelom lesz megtalalni A stroganoff belszint.

Merugye ha belszin, akkor nem csirkebol csinalom, vagy pulykabol vagy
disznobol hanem MARHABOL. es ha mar belszin, akkor megertem h a vevot at
lehet baszni azzal h beleszelek 200 forintnyi labszarrrol lekapirgalt
nyesedeket es eladom neki ketezerert + koret (vagy haromert), de
legalabb valami *szin legyen, hatszin nyakszin neadjisten BELSZIN ha
mar ez a neve ennek a szerencsetlennek? egy kilo belszin a csarnokban kb
5k huf abbol siman foz az ember 8-10 adagot szamoljunk mar utana picit.

Aztan ugye a stroganoff egyik jellegzetessege a mustaros szosz. nem
pedig a kecsopos-tejszines, a sima tejszines, a
tejszines-kecsopos-mustaros, a tartaros vagy epp majonezes. Bloeh,
kedves sefbacsi ha egyszer meg kene kostolnod azokat a szarokat amiket
kiengedsz a kezedbol akkor ugye sirva futnal ki a vilagbol?

Arrol ugye ne is beszeljunk, hogy az egyik kreacioban CEKLA volt cekla
bazmeg, milyen cekla? nem lilanoff belszin, uborkat tegyel bele bazmeg,
esetleg aprora vagott gombat, de azt se kell tulzasba vinni. ertem
ezalatt h a HUS LEGYEN TOBB NE A GOMBA. hus >> gomba!

es ne feledkezzunk el a zuborkarol sem, 10bol 8an basznak belerakni, a
maradek kettobl az egyik hamozatlan kigyouborkat rak bele.

senkihaziak kezeben van a szakacsszakma is en mondom.

kommentok